Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 GOG rewards: Hoe ontvang je alle thematische Witcher-uitrusting op alle platformen

Zo eis je alle digitale beloningen van Cyberpunk 2077 op.

De release van Cyberpunk 2077 brengt tal van digitale goodies met zich mee. Daaronder vallen GOG rewards en de tal van thematische Cyberpunk 2077-voorwerpen voor Gwent: The Witcher Card Game.

Door gewoon de game te kopen, zul je de original score, sourcebook en andere beloningen kunnen downloaden. Maar daarvoor moet je wel eerst je exemplaar van Cyberpunk 2077 bij GOG registreren en pas daarna zul je pas toegang krijgen tot de speciale thematische The Witcher-beloningen.

Voor we verder gaan, is het belangrijk om te weten dat je een GOG-account, idealiter een GOG Galaxy-account, nodig heb om toegang te krijgen tot deze beloningen. Heb je dat niet, dan is het aangeraden om er eerst een GOG account aan te maken.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Voor meer hulp met Cyberpunk 2077, hebben we ook guides over de life paths en attributes.

GOG rewards voor Cyberpunk 2077 uitgelegd

Cyberpunk 2077 wordt op alle beschikbare platformen meegeleverd met tal van digitale GOG rewards die je kunt opeisen via GOG Galaxy. Onder die beloningen vind je een grote verscheidenheid aan in-game voorwerpen waaronder:

 • Black Unicorn blade
 • Galaxy T-Shirt
 • Shupe the Troll Plushy
 • Wolf School Jacket
 • Wolf School T-Shirt

Eens je deze GOG rewards hebt gedownload, worden ze beschikbaar via de stash in het appartement van V.

Denk eraan - als je die voorwerpen wilt opeisen, dan moet je er zeker van zijn dat je een GOG-account hebt! Er is daarnaast ook geen bepaalde termijn waarin je deze rewards kunt innen en dus hoef je ze ook niet meteen gaan downloaden.

De Galaxy T-Shirt, Wolf School T-Shirt en Wolf School Jacket.

Het is daarnaast ook belangrijk om te weten dat je maar een exemplaar van Cyberpunk 2077 tegelijkertijd kunt registreren in het My Reward-gedeelte van je GOG-account. Je kunt daarnaast echter wel meerdere exemplaren van Cyberpunk 2077 op verschillende platformen, bijvoorbeeld de pc- en Xbox One-versies, tegelijkertijd registreren op je GOG-account.

Vergeet zeker de komende maanden niet je 'My Rewards' te checken, er zijn namelijk plannen om nog meer beloningen uit te brengen.

Of je nu de fysieke of digitale versie van Cyberpunk 2077 hebt, je zal altijd de voorgaande GOG rewards kunnen downloaden en ook toegang hebben tot de onderstaande beloningen:

 • Original Score
 • Cyberpunk 2020 Sourcebook
 • Art Booklet
 • Wallpaper (desktop and mobile)
 • Digital comic - Cyberpunk 2077: Your Voice

Als je de game via GOG hebt gekocht, zul je ook de onderstaande digitale voorwerpen krijgen:

 • Print quality Cyberpunk 2077 posters
 • Digital comic - Cyberpunk 2077: Big City Dreams
 • Meer wallpapers en avatars

Verder is het ook belangrijk om weten dat de Cyberpunk 2077: Big City Dreams digitale strip uitsluitend verkrijgbaar is in het Engels.

Denk eraan - dit zijn digitale voorwerpen, dus als je graag de Cyberpunk posters aan je muur wilt hangen, wees je er dan van bewust dat dit je veel printerinkt zal kosten.

Als laatste, zijn er drie speciale thematische Cyberpunk 2077-beloningen die je kunt verdienen voor Gwent: The Witcher Card Game.

De beloningen zijn:

 • 'Breathtaking' Title
 • Samurai Cardback
 • Samurai Coin

Het enige dat je moet doen om deze beloningen te verdienen, is Cyberpunk 2077 in dezelfde GOG Galaxy-bibliotheek te hebben als Gwent, waarbij de bovenstaande items worden vrijgespeeld wanneer je je registreert voor 'My Rewards' bij Cyberpunk 2077.

Hoe koppel je andere gamingaccounts aan de GOG Galaxy-bibliotheek?

Om er zeker van te zijn dat je alle Cyberpunk 2077-beloningen krijgt, is het een goed idee om alle platformen, waarop je de game speelt, te registreren bij GOG Galaxy.

Gelukkig moet je hiervoor een makkelijk proces doorlopen en dat proces begint door GOG Galaxy 2.0 te downloaden en te installeren.

Wanneer je de installatie hebt doorlopen, dan moet je ofwel inloggen op je GOG-account of, als je er nog geen hebt, een account aanmaken. Hoe dan ook, als je bent ingelogd op GOG Galaxy, dan is de volgende stap om je gamingaccounts te koppelen.

Om dat te doen, open je de instellingen door in de linkerbovenhoek op het kleine tandwieltje te drukken en vervolgens in het uitklapbare keuzemenu te klikken op 'Add games & friends' en daarna op 'Connect gaming accounts.'

Dat zal het integratiemenu openen waarmee je de volgende accounts koppelt aan je GOG Galaxy-account:

 • Epic Games Store
 • Xbox Live
 • Origin
 • PlayStation Network
 • Steam
 • UPlay

Als het account of de digitale distributiedienst dat je wilt koppelen niet op de lijst staat, probeer er dan naar te zoeken en hopelijk zal het dan ook daadwerkelijk aan de lijst worden toegevoegd.

Eens je de te koppelen dienst naar keuze hebt gevonden, klik dan op de 'Connect'-knop ernaast om verder te gaan.

Vervolgens krijg je een lijst met kenmerken waar je toegang tot krijgt als je je account koppelt aan GOG Galaxy en als je daar geen problemen mee hebt, dan kun je opnieuw op 'Connect' klikken.

Nadien moet je enkel nog maar de logingegevens volgen; wanneer je daarmee klaar bent, dan zullen alle games en vrienden van dat account verschijnen op je GOG Galaxy-account.

Hoe eis je jouw digitale Cyberpunk 2077-beloningen op?

Je kunt je digitale beloningen van Cyberpunk 2077 opeisen door in het hoofdmenu 'My Rewards' te selecteren.

Daarna word je gevraagd om in te loggen op je GOG-account en als je een Gwent-speler bent, wees er dan zeker van dat dit hetzelfde account is waarop je die game speelt.

Vanaf dat moment kun je de original score, sourcebook en wallpapers downloaden. Die bevatten links naar zowel de artbook als naar de digitale strip.

Wanneer je de Steam of Epic Games Store gebruikt, kun je de beloningen, zoals het sourcebook, vinden via de applicatie die je hebt gebruikt. Als je het kunstboekje of de digitale strip wilt bekijken, moet je de accountgegevens van je Steam of Epic Games Store gebruiken./p>

Als je dat doet, zal je automatisch de registratiebeloningen van Cyberpunk 2077 en Gwent: The Witcher Card Game, als je die game speelt, ontvangen op dit GOG-account.

Veel plezier in Night City!

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties