Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 bevat vier soorten ray tracing

Geraytracete perfectie?

Nvidia en CD Projekt Red laten weten dat Cyberpunk 2077 vier soorten ray tracing bevat.

Via geraytracete weerspiegelingen zien alle weerkaatsingen op doorzichtige en ondoorzichtige ondergronden en objecten er realistischer uit. Geraytracete diffuse verlichting zorgt er dan weer voor dat bijvoorbeeld verlichte reclamepanelen en het maanlicht op een natuurlijke manier licht afgeeft aan de omgeving.

Verder bevat Cyberpunk 2077 geraytracete omgevingsocclusie en geraytracete schaduwen. Beide zaken zorgen voor realistische schaduwen en donkere ondergronden.

Als laatste laat Nvidia weten dat de game DLSS 2.0. ondersteunt. Met die AI-gestuurde beeldreconstructietechniek krijgen afbeeldingen met een lage resolutie een broodnodige upgrade.

In ander nieuws ontdek je dat Cyberpunk 2077 vijf soorten schaamhaar bevat en krijg je in een trailer de Cyberpunk 2077 intro te zien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties