Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 bevat verschillende kledingstijlen

De kleren maken de futurist.

Cyberpunk 2077 bevat verschillende kledingstijlen. Dat maakt ontwikkelaar CD Projekt Red bekend in een filmpje.

In Cyberpunk 2077 kun je kiezen tussen de volgende stijlen: Kitsch, Entropism, Neomilitarism en Neokitsch. Elke stijl heeft zijn eigen geschiedenis, status en kenmerken. Zo draait Kitsch vooral rond functionaliteit en moet het inboeten qua stijl. Entropism daarentegen geeft de voorkeur aan 'dingen gedaan krijgen' en focust zich daarom niet op het uiterlijk.

Neomilitarism is de stijl die 'dodelijke elegantie' hoog in het vaandel draagt en vooral gedragen wordt in de rijkere delen van Night City waar mensen de voorkeur geven aan kwaliteit en minder aan stijl. Als laatste is er Neokitsch. Die stijl zet zich af tegen de koude look van Neomilitarism en biedt een frisse en nieuwe kijk op Kitsch. Wie die stijl draagt, is meestal een beroemdheid, een Brain Dance-ster of een machtige zakenmagnaat.

Naast de verschillende kledingstijlen onthulde CD Projekt Red ook de verschillende Cyberpunk 2077-voertuigen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties