Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 al meer dan 13 miljoen keer verkocht

En dat na alle problemen en refunds.

Ondanks alle technische problemen waar de game mee kampt, is Cyberpunk 2077 al meer dan 13 miljoen keer verkocht. Dat blijkt uit communicatie van uitgever CD Projekt naar de aandeelhouders van het bedrijf. Het betreft de verkoopcijfers tot en met 20 december.

Exemplaren van de game waarvoor een refund is aangevraagd, zijn voor alle duidelijkheid niet meegerekend. CD Projekt onthult voorlopig echter niet hoeveel refunds er precies zijn aangevraagd. Sinds vorige week is Cyberpunk 2077 immers niet langer te koop in de PlayStation Store en bieden zowel Sony als Microsoft een volledige terugbetaling aan.

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Ondanks alles verkoopt de game dus uitstekend. Intussen is er ook een eerste Cyberpunk 2077 patch die quest bugs en crashes verhelpt. Carls oordeel over de game lees je in zijn Cyberpunk 2077 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties