Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cuphead nu ook beschikbaar voor PlayStation 4

Te downloaden via de PlayStation Store.

Cuphead is vanaf nu ook beschikbaar voor de PlayStation 4. Dat maakt ontwikkelaar StudioMDHR bekend via een toepasselijke trailer.

De aankondiging is geen grote verrassing. Eerder vandaag dook de PlayStation 4-port van de game ook al op in de internationale PlayStation Store. Een bijbehorende winkelpagina was er toen nog niet.

De bijbehorende trailer is volledig gemaakt via stop motion en kondigt met behulp van een liedje aan dat de game naar de PlayStation 4 komt.

Naast de aankondiging van de game laat de ontwikkelaar ook weten dat de eerder uitgestelde Cuphead Delicious Last Course DLC bij de release ook speelbaar zal zijn op de PlayStation 4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties