Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cuphead DLC release uitgesteld

The Delicious Last Course moet wachten tot volgend jaar;

Studio MDHR maakt bekend dat de release van de aangekondigde DLC voor Cuphead is uitgesteld. Normaal gezien zou The Delicious Last Course nog dit jaar uitkomen, maar de DLC is nu uitgesteld tot 2020.

The Delicious Last Course voegt onder andere nieuwe levels, bosses, wapens en een nieuw personage toe om mee aan de slag te gaan. Volgens MDHR-topman Chad Moldenhauer is er meer tijd nodig om de nieuwe content af te werken. Daarbij wil de studio vooral vermijden om de werkdruk binnen te studio te hoog te leggen.

Daarnaast heeft Moldenhauer ook het nieuwe personage Ms. Chalice toegelicht. Dat personage is zowel speelbaar in de oude als nieuwe levels, en biedt volgens Moldenhauer een nieuwe manier om de game te ervaren. Zo bezit Ms. Chalice enkele unieke vaardigheden zoals double-jump.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Cuphead

Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties