Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crytek: "Ze willen onze games niet kopen!"

Check de nieuwe Crysis 3 trailer.

"BOEM!", klonk het op de redactie bij het zien van de nieuwe trailer van Crysis 3. Het waren onze kaken die collectief tegen de grond slamden bij het zien van al die fantastische beelden. Persoonlijk staan wij al in de startblokken om ons naar de lokale gameshop te begeven om onze zuurverdiende centen op de toonbank te smijten maar ons enthousiasme lijkt niet door iedereen gedeeld. Sterker nog, bij Crytek zijn ze er nog niet van overtuigd dat Crysis 3 goed zal verkopen. Zeker niet na het zien van de verkoopcijfers van de vorige delen.

"Het is verschrikkelijk jammer dat je geen awards wint voor 'meest gedownloade game'", zei Rasmus Højengaard in een interview met PC Gamer. "Anders zouden we er warmpjes bij zitten. Ja, het is iets waar we graag wat aan zouden doen. Het lijkt alsof iedereen onze games wil spelen maar er is een grote groep die dat liever gratis doet en er niet voor betaald. Zij willen onze games niet kopen! We willen dat niet weer laten gebeuren bij Crysis 3 maar hoe we dit gaan aanpakken daar kan ik helaas nog niets over zeggen.

Bij Eurogamer zijn we het er over eens: Piracy sucks! Ben je van plan om Crysis 3 strakjes dus ook op niet geheel legale wijze te verkrijgen, neem dan vooral nog even een kijkje naar de verpletterend explosieve trailer!

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Getagged als
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties