Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crytek Uk praat met uitgevers

Over nieuwe TimeSplitters!

Crytek UK heeft bevestigd dat ze druk bezig zijn met een uitgever te zoeken voor het maken van een nieuwe TimeSplitters. Crytek UK onderhandelt tevens ook over de mogelijk om een compleet originele singleplayer en multiplayer IP te creëren.

“We praten momenteel met uitgevers over een mogelijke route om onze game uit te brengen,” aldus Karl Hilton, baas van Crytek UK.

“Er is al een tijdje geen TimeSplitters game meer geweest. TS is in het verleden duidelijk een game met sterkte multiplayer elementen geweest. De vraag is nu of we voor het volgende deel dezelfde weg moeten bewandelen? Of moeten we onmiddellijk gewoon een nieuwe IP maken?”

“Alles hangt af van de gesprekken met de uitgevers over hun interesses. Als ze een nieuwe TS game zien zitten, dan maken we er een met plezier. Als ze liever iets nieuws zien, dan maken we iets nieuws.”

“TimeSplitters heeft natuurlijk wel de naam al achter zich. Zijn successen op verschillende markten was wel vrij schommelend. Dus afhankelijk van met welke uitgever je praat, zien ze het ofwel als een succesvol product of als een product waar meer uitgehaald had kunnen worden.”

Laten we alvast hopen dat er besloten wordt om een nieuwe TS te game die trouw blijft aan zijn voorhangers. Stevige singleplayer met een knaller van een multiplayer.

Over de auteur
Edelbert Masschelein avatar

Edelbert Masschelein

Professionele trol

Reacties