Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crystal Dynamics neemt meer mensen aan voor Avengers-game

O.a. ex-Naughty Dog- en Visceral-medewerkers.

Crystal Dynamics meldt dat er vijftien nieuwe krachten aan het ontwikkelingsteam voor The Avengers Project zijn toegevoegd. Onder hen zijn onder meer ex-medewerkers van Naughty Dog en Visceral Games.

Shaun Escayg werkte mee aan The Last of Us en Uncharted 4 en gaat nu aan de slag als creatief regisseur. Stephen Barry neemt met zijn 27 jaar ervaring bij EA en Visceral Games dan weer de rol van productontwikkelaar op zich.

Over de rest zegt Crystal Dynamics-topman Ron Rosenberg dat het 'wereldvermaarde veteranen zijn in de industrie, die meewerkten aan games als Batman: Arkham Origins, Dead Space en Star Wars Battlefront'.

Begin vorig jaar onthulden Square Enix en Marvel Studios The Avengers Project met een teaser trailer. In 2018 volgen meer details over de game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties