Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crysis Remastered Trilogy releasedatum bekend

Oktobercrisis.

Crytek heeft de releasedatum van de Crysis Remastered Trilogy bekendgemaakt. De volledige trilogie is vanaf 15 oktober beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S. Twee nieuwe trailers tonen de verschillen tussen de oorspronkelijke games en de remasters.

De eerste Crysis kreeg vorig jaar al een geremasterde versie. De tweede andere games krijgen nu dezelfde behandeling met verbeterde lichtinval en high-definition textures. Op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S spelen beide game aan 60 FPS op een dynamische resolutie die tussen 1080p en 4K schommelt.

De volledige trilogie kost 50 euro. Op de pc is het pakket exclusief te koop via de Epic Games Store. Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered zijn allebei ook afzonderlijk te koop voor 30 euro.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties