Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crysis Remastered Trilogy aangekondigd voor pc en console

Driewerf hoera!

Crytek heeft Crysis Remastered Trilogy aangekondigd. Die verzameling komt deze herfst uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Via backwards compatibility is de game ook speelbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

De remastered versie van de eerste Crysis is uiteraard al eventjes beschikbaar. Eind dit jaar krijgen dus ook de twee andere games een opknapbeurt. Daarvoor schakelt Crytek de hulp in van het Amerikaanse Saber Interactive.

Volgens de ontwikkelaar draait de game 'nog vlotter' op de next-gen consoles. Net zoals bij de remastered versie van de eerste Crysis wordt ook voor de andere titels enkel de singleplayer onder handen genomen. De multiplayermodi worden dus niet ondersteund.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties