Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crysis Remastered heeft nieuwe releasedatum

Crisis vermeden.

Crytek heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor Crysis Remastered. Die toont niet alleen enkele technische verbeteringen in de remastered versie, maar onthult ook een nieuwe releasedatum voor de game. Op 18 september komt Crysis Remastered uit voor voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoewel de game intussen al even beschikbaar is voor de Switch, werd de release voor alle andere platformen uitgesteld na gematigde reacties van de fans. Crytek liet al snel weten begrip te hebben voor die reacties en toont nu enkele indrukwekkende nieuwe verbeteringen.

Cover image for YouTube videoCrysis Remastered - Official Tech Trailer Preview

Zo bevat de nieuwe versie 8K-textures en verbeterde belichting. Daarnaast ondersteunt de game ook raytracing, waardoor onder andere reflecties op water en andere oppervlakken er een stuk indrukwekkender uitzien.

Ten slotte onthult de trailer ook dat de pc-versie van Crysis Remastered exclusief naar de Epic Games Store komt. Zowel daar als op de PlayStation 4 en Xbox One zal de game te koop zijn voor 30 euro.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Crysis Remastered

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties