Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crysis 2 en Need for Speed eind 2010

Medal of Honor en APB midden 2010.

We weten van EA wat voor plannen ze hebben voor 2011, maar hoe zit het verder nog met 2010? Wel, ook daarop krijgen we vandaag een antwoord.

Eind 2010 zullen we alvast twee leuke titels mogen verwachten. Zo zal Crysis 2 tussen oktober en december verschijnen, terwijl er rond diezelfde tijd ook een nieuwe Need for Speed zal uitkomen. Let wel: dit is niet de NfS waaraan Criterion werkt! Die verschijnt in de eerste helft van 2011. Details over de Need for Speed 2010 (we noemen hem even zo voor de duidelijkheid) zijn nog niet beschikbaar.

Over Crysis 2 weten we wel al enkele dingen. Zo zal het spel zich afspelen in New York, heeft je Nanosuit nieuwe opties en moeten we het verhaal drie jaar na het origineel plaatsen. De game zal uitkomen voor de PC, X360 en PS3.

Nog vroeger zullen we de nieuwe Medal of Honor mogen verwelkomen. Deze titel - die zich niet langer in de Tweede Wereldoorlog gaat afspelen - ziet het licht tussen juli en september 2010. Ook de MMO-game APB zal rond diezelfde periode uitkomen. Mocht je niet precies weten wat je moet verwachten van die game, dan neem je best eens kijkje op de gamepage van de game

.

Go EA, go!

Reacties