Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crusader Kings II: The Old Gods zal 28 mei uitkomen

Nieuwe uitbreiding stelt de speler in staat zijn eigen heidense koninkrijk te vormen.

Paradox Interactive heeft de release datum voor de nieuwe uitbreiding voor Crusader Kings II aangekondigd. Cruasder Kings II: The Old Gods zal vanaf 28 mei wereldwijd beschikbaar zijn. De uitbreiding stelt de speler in staat om in het jaar 867 het spel te beginnen. In deze vroege middeleeuwen zijn het christendom en de islam nog niet de gevestigde religies die de speler nu gewend is in het spel en kan je als heidense koning Europa proberen te veroveren.

Eerdere uitbreidingen voor Crusader Kings II stelden de speler al in staat om islamitische landen te spelen (Sword of Islam), verdiepte de mechanismen van het Byzantische rijk (Legacy of Rome), en maakte Republieken speelbaar (The Republic). Ook was er een kleine uitbreiding waarbij de speler een fictioneel scenario kon spelen waarbij in de late Middeleeuwen Europa wordt binnengevallen door de Azteken (Sunset Invasion).

Over de auteur
Jelmer Dijkstra avatar

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Reacties