Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cross-chat functie voor PS3 komt eraan

Sony wil nog niet zeggen wanneer.

Eind september liet Nico ons weten dat Sony plannen had om de langverwachte cross-chat functie (chatten met mensen die een andere game dan jezelf aan het spelen zijn) via een firmware update aan de PlayStation 3 toe te voegen, maar tot nu toe hebben we nog niets van die plannen gezien. Nu duikt de functie weer op in het nieuws nadat een product manager bij PlayStation op het PlayStation Blog een comment achterliet.

Ondertussen heeft men hetgeen de man te zeggen had al van het blog afgehaald, maar het komt erop neer dat hij wist te bevestigen dat een cross-chat functie er wel degelijk aankomt. "Ik wou dat ik jullie een datum kon geven, echt! Vertrouw me maar dat wanneer ik van bovenaf hoor dat de cross-chat er komt, ik het jullie meteen zal laten weten. Ik hoop, net zoals jullie, dat ik snel met goed nieuws op de proppen kan komen," zo vertelde de man volgens Kotaku.

Ook ontwikkelaar Naughty Dog gaf een tijd terug aan dat een cross-chat functie er binnenkort zou komen. Mits Sony het bericht op het blog meteen verwijderde ziet het er echter naar uit dat men nog niet klaar is om rond deze tijd een aankondiging te maken.

Getagged als

Reacties