Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crisis Core: Final Fantasy 7 krijgt remaster

Winterse reünie.

Square Enix meldt dat Crisis Core: Final Fantasy 7 een remaster krijgt in de vorm van Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion. De game komt deze winter uit op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Net zoals de originele PlayStation Portable exclusive draait deze remaster rond Soldier 2nd Class Zack Fair die de opdracht krijgt om Soldier Genesis Rhapsodos te vinden. Zijn verhaal is verweven met dat van Cloud, Aerith, Tifa en Sephiroth.

De remaster bevat volgens Square Enix HD-graphics, verbeterde 3D-models, volledig gesproken dialogen, een aangepaste soundtrack en meer.

Naast de bovenstaande game, kwam je eerder ook te weten dat Final Fantasy 7 Remake Part 2 in de winter van 2023 uitkomt. Wie door dit nieuws in een nostalgische bui zit, leest best ook eens de Final Fantasy 7 retrofiel van Yvo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
See 1 more

Final Fantasy VII

PS3, PSP, PS1, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties