Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Creative Assembly onthult gratis DLC plannen Total War: Warhammer

Nieuwe eenheden, helden, Legendary Lords en een speelbaar ras.

Ontwikkelaar The Creative Assembly maakt de gratis DLC plannen voor Total War: Warhammer bekend.

"De Warhammer Fantasy Battles World is gigantisch. Dit geeft ons genoeg materiaal om veel interessante gratis DLC te maken en daarmee de game langere tijd te ondersteunen," aldus de ontwikkelaar.

In de maanden na de release van de game krijg je onder andere de beschikking over een gratis nieuw ras, nieuwe Legendary Lords, magische voorwerpen, nieuwe quests en nieuwe eenheden.

Daarnaast is The Creative Assmbly van plan om ook betaalde DLC uit te brengen. Zo krijgt de game Lord Packs die nieuwe Legendary Lords met ondersteunde eenheden en personages bevatten. Legendary Lords krijgen tevens een eigen verhaal, missies en items.

Race Packs introduceren nieuwe rassen met hun eigen eenheden, helden en Legendary Lords. Je kunt met deze nieuwe rassen in zowel de Grand Campaign als de multiplayer spelen.

Campaign Packs voegen nieuwe campaigns toe die gebaseerd zijn op belangrijke gebeurtenissen uit de Warhammer lore. Ze bevatten onder meer een nieuw ras, Legendary Lords, helden, items en volledige build-, tech-, en skill trees.

Total War: Warhammer komt op 24 mei uit voor de pc. Johnny vertelt in zijn Total War: Warhammer preview meer over de game.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties