Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Creative Assembly blijft creatief

Al bezig met nieuwe Total War.

In een interview met EG.net heeft Mike Simpsons van ontwikkelaar Creative Assembly bekend gemaakt bezig te zijn met de nieuwe Total War-titel. De studio is er mee begonnen toen ze Shogun 2 aan het afronden waren.

Op de vraag of een volgende Total War-game in de maak is, antwoordde Simpson kort maar krachtig "We stoppen nooit, dus ja."

Hij wilde echter nog niks zeggen over de historische periode, waarin de game zich zal afspelen. De fans lijken in ieder geval met alles tevreden te zijn:

"We hebben veel werk verricht met onze hardcore fanbase, we hebben verschillende periodes genomen en gelet op welke zij het meest zagen zitten en het komt heel nauw. Het is erg verdeeld over nagenoeg elk voorstel wat we hebben gedaan. "

Verder is de ontwikkelaar erg tevreden over de resultaten van hun laatste titel, Shogun 2. Sega maakte onlangs bekend dat de game meer dan 600.000 keer verkocht is.

"Hij doet het geweldig. We hebben op Metacritic een gemiddelde van 90, daar wilden we voor gaan en het verkoopt goed. De originele Shogun verkocht meer stuks in de tweede drie jaar van haar bestaan dan haar eerste. Ze verkopen jarenlang. Natuurlijk niet full-price, maar ach."

Getagged als

Reacties