Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crazy Taxi komt naar PSN en XBLA

De tweede Dreamcast-klassieker.

Crazy Taxi krijgt volgende maand een re-release op het XBLA en het PSN. Sega bevestigde dat de Dreamcast-klassieker op 24 november in Europa beschikbaar zal zijn.

Voor Xbox-gebruikers komt de prijs neer op 800 Microsoft Points, wat gelijkstaat aan € 7,99 voor de PlayStation–eigenaars.

De game zal ook enkele updates krijgen: 720p capaciteiten en een 16:9 aspect ratio. Een andere extra is de aanwezigheid leaderboards.

Voor wie geen idee heeft over het concept van Crazy Taxi: jij bent taxichauffeur en je doet wat je moet doen – mensen op hun bestemming brengen. Het schoolvoorbeeld van de 'ga van punt A naar punt B'-gameplay. De 'Crazy' slaat op de manier waarop je de mensen op hun bestemming brengt. Veel crashes en jumps dus.

Dit is reeds de tweede Dreamcast titel die Sega een opnieuw uitbrengt voor de online diensten – eerder al kregen we Sonic Adventure. Deze bleek de tands des tijds niet zo goed doorstaan te hebben, hopelijk doet deze het beter. Het is nog niet bekend wel andere titels nog zullen volgen, maar persoonlijk zou ik een re-release van Skies Of Arcadia wel zien zitten.

Getagged als

Reacties