Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crawl komt volgende maand uit Steam Early Access

Debuteert op PS4 en Xbox One.

De officiële releasedatum van Crawl is bekend. De game lanceert op 11 april op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Crawl was tot nu toe enkel beschikbaar via Steam Early Acces. In de game neemt een speler de rol van de held aan. Drie andere spelers besturen de vijanden in de game en proberen de held te verslaan. Als een van de spelers hierin slaagt, mag hij de rol van de held overnemen.

Het doel van de game is om level 10 te behalen met de held. Als dit gelukt is, opent een portaal naar de eindbaas. Deze wordt bestuurd door de drie andere spelers. Als de held de eindbaas verslaat, dan heeft hij gewonnen.

Ook spelers die de vijanden besturen, hebben de mogelijkheid hogere levels te behalen. De vijanden die de spelers besturen worden hierdoor steeds sterker.

Er is meer nieuws over Crawl. Zo is een tijdje terug bekendgmaakt dat Steam-baas Gabe Newell een eindbaas in Crawl is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties