Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy krijgt nieuw level als DLC

Destijds weggelaten uit de originele game wegens te moeilijk.

De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy krijgt Stormy Ascent als nieuw level. Dat level was destijds uit de originele Crash Bandicoot-game weggelaten, omdat het te moeilijk was.

Het level was klaar voor de release van de eerste game, en staat ook op de disc van de PlayStation 1-game. Naughty Dog besliste echter om het level niet speelbaar te maken, omdat veel ontwikkelaars zelf niet in staat waren om het uit te spelen.

Via externe tools zoals Gameshark was het echter toch mogelijk om het level te spelen. Stormy Ascent is qua gameplay vergelijkbaar met Slippery Climb, maar is ongeveer vier keer zo lang als een gemiddeld level in Crash Bandicoot.

Stormy Ascent is tot en met 19 augustus gratis te downloaden. Daarna betaal je 3 euro voor de DLC. Eerder deze week maakte ontwikkelaar Vicarious Visions bekend dat de Crash Bandicoot N.Sane Trilogy moeilijker dan de originele trilogie is.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties