Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crash Bandicoot 4: It's About Time officieel aangekondigd

Het werd tijd!

Crash Bandicoot 4: It's About Time lanceert op 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dat maken ontwikkelaar Toys For Bob en uitgever Activision bekend via een aankondigingstrailer op het Summer Game Fest-stream van Geoff Keighley.

In de game weten Neo Cortex, Dr. N. Tropy en Uka Uka te ontsnappen van de planeet waar ze door de Quantum Masks naar verbannen zijn. Daardoor ontstaat er een gigantische scheur in het universum en moeten Crash, Coco en hun vrienden doorheen het multiversum reizen om de vier Quantum Masks te verzamelen en de situatie op te lossen.

Tijdens die reis krijg je toegang tot bekende en nieuwe mechanics. Zo kun je op muren lopen, grinden op een rail of slingeren aan een touw. Daarnaast kun je ook van personage wisselen en ervoor kiezen om de game in een modern of een retro jasje te spelen.

Verder geven de vier Quantum Masks je elk een unieke vaardigheid. Zo vertraag je met het Time Mask de tijd en kun je met het Gravity Mask op het plafond lopen. Elk van die maskers brengt je voorbij anders onmogelijk overbrugbare obstakels.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties