Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crash Bandicoot 4: It's About Time gelekt

Onthulling Crasht vroegtijdig.

Crash Bandicoot 4: It's About Time voor de PlayStation 4 en Xbox One is gelekt via een leeftijdsrating op de website van het Taiwanese Ratingsbureau. De game lanceert vermoedelijk op 9 oktober en wordt ontwikkeld door Spyro Reignited Trilogy-ontwikkelaar Toys For Bob.

Op een dag vindt Crash het Quantum Mask Lani-Loli in een grot en verschijnt er plots een Quantum Rift dat Crash en zijn vrienden teleporteert naar verschillende tijden en dimensies.

Naast een beschrijving verschenen er ook al enkele afbeeldingen online die meer details over de game, de vermoedelijke releasedatum en bonussen van de digitale versie geven.

Eerder waren er al aanwijzingen dat er een nieuwe game aan komt. Zo stond er op het forum 4chan al meer informatie over het gelijkaardige Crash Bandicoot Worlds. Uitgever Activision stuurde eerder ook puzzels van een masker 'om de TIJD te doden' naar enkele contentmakers.

Een officiële aankondiging van de game volgt volgens Toys for Bob op 22 juni. In de tussentijd kunnen nostalgische fans aan de slag met de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Crash Team Racing: Nitro-Fueled en Spyro Reignited Trilogy.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties