Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crash Bandicoot 4: It's About Time bevat meer dan 100 levels

Voorzie dus maar de nodige vrije tijd.

Uit een e-mail die de Amerikaanse gameswinkel GameStop heeft verstuurd, blijkt dat Crash Bandicoot 4: It's About Time meer dan honderd levels bevat. Ook bevat de game volgens de e-mail verschillende game modes.

Screenshots van de mail zijn intussen al veelvuldig gedeeld via Twitter. Welke nieuwe of extra modes de game bevat, is nog niet duidelijk. Wel bevestigt de e-amil nogmaals dat je tijdens de game toegang krijgt tot nieuwe vaardigheden. In de Crash Bandicoot 4: It's About Time aankondiging leerden we al dat je die vaardigheden vrijspeelt door maskers te verzamelen.

Crash Bandicoot 4: It's About Time lanceert op 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One. De ontwikkeling is in handen van Toys For Bob, de studio die eerder ook de Spyro Reignited Trilogy maakte.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties