Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crackdown 2 heeft revamped combat

Batman: AA is grote inspiratie.

In een interview met website VG24/7 heeft Billy Thomson, lead designer van Crackdown 2, gezegd dat het melee combat systeem aan een aantal veranderingen onderhevig is geweest. Hij zegt dat Batman: Arkham Asylum hierbij het grote streefdoel was.

"Arkham Asylum was ons streefdoel, want dat zag en speelde er erg goed uit. Het hand-to-hand combat gedeelte was erg goed gedaan. Dat is zo ongeveer wel de titel waar ons systeem het dichtst bij aanleunt," zo zei Thomson, "Het is niet zo intens als in die game, en ook niet zo deep...maar het onze is even vloeiend en zeker even leuk. Het is niet zo diep omdat het maar een klein, klein gedeelte is van Crackdown 2."

Goed nieuws dus voor de mensen die voldoening haalden uit de gevechten in Batman: Arkham Asylum dus! Crackdown 2 verschijnt normaal in de eerste helft van 2010 voor de Xbox360.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties