Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Counter Strike: Global Offensive zoekt beta testers

Beperkt aantal beta keys beschikbaar.

Het snoeiharde en tactische Counter-Strike is voor veel mensen nog steeds de ultieme tactische shooter maar de game heeft de laatste jaren flink wat updates gehad waar niet iedereen zich in kon vinden. Ontwikkelaar Valve werkt dus ook al enige tijd aan Counter-Strike: Global Offensive, een reboot van de serie die terug gaat naar de roots van de game.

Inmiddels is er een grootschalige beta van start gegaan. Er werd een selectie gemaakt uit ervaren Counter-Strike spelers die de eer kregen om zich direct vast te bijten in de proefversie. In een blog update heeft het Global Offensive team inmiddels aangekondigd op zoek te zijn naar meer beta testers.

Heftige actiebeelden uit Counter-Strike: Global Offensive

Gegadigden worden geselecteerd naar aanleiding van een vragenlijst: "In de komende maanden zullen we een selectie maken uit deze lijst met deelnemers. We zijn zowel op zoek naar ervaren spelers als mensen die de game nog nooit gespeeld hebben. Het is wel van belang dat je de hele vragenlijst invult, anders krijg je geen key."

Geïnteresseerd? Check de blog post om je in te schrijven.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen