Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cory Barlog: 'In God of War kies jij je eigen speelstijl'

Ontketend.

In God of War kies jij je eigen speelstijl. Dat legt regisseur Cory Barlog uit in een gesprek met het blad Game Informer. Hij geeft aan dat spelers niet langer beperkt worden in hoe zij de game willen spelen.

"In de voorgangers kon je punten verdelen en verschillende wapens gebruiken, maar iedereen eindigde met min of de meer dezelfde Kratos. Het progressiesysteem is nu aangepast en uitgebreid zodat je Kratos op je eigen speelstijl kunt afstemmen", aldus Barlog.

Kratos zijn primaire wapen is een bijl. Tijdens het spelen vind je verschillende runes waarmee je de bijl magische krachten geeft. In de trailer is te zien hoe de bijl vijanden bevriest, maar er zijn meer mogelijkheden en je kunt vrij tussen runes wisselen.

Daarnaast speelt uitrusting een belangrijke rol. Ieder onderdeel heeft zijn eigen statistieken, waardoor je meer vrijheid hebt om Kratos aan te passen. Tot slot verkrijgt de zoon van Kratos ook nieuwe vaardigheden die je zelf kiest en op je speelstijl kunt afstemmen.

Al met al heb je nu zelf veel meer invloed op hoe Kratos speelt. Onlangs raakte ook bekend dat God of War meer narratieve diepgang biedt.

Wil je meer weten? Hier lees je over de God of War release date, gameplay, trailers en alles wat we weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

God of War

PS4, PS2, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties