Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cooking Mama 5 in september uit voor Nintendo 3DS

Kook virtueel je favoriete gerechten.

Cooking Mama 5: Bon Appetit is in september voor Nintendo 3DS verkrijgbaar, zo laat uitgever Majesco Entertainment weten.

Bon Appetit bevat meer dan 60 recepten om virtueel hoofdgerechten en toetjes op je Nintendo 3DS te maken. Buiten de bekende speelmodi uit de vorige delen voegt de game ook een nieuwe modus toe. In de Cooking Dojo krijg je 30 extra activiteiten om je kookvaardigheden op los te laten.

Ook maakt de game gebruik van een lokale co-op stand voor vier spelers. In de multiplayermodus neem je het op tegen drie vrienden, zonder dat ze alle drie in het bezit moeten zijn van een exemplaar van de game.

De Cooking Mama serie debuteerde in 2006 op Nintendo DS. In de aankondiging van Majesco Entertainment vermeldt de uitgever dat sindsdien wereldwijd meer dan 13 miljoen exemplaren zijn verkocht. Cooking Mama 5 is reeds sinds november 2013 in Japan uit.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties