Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cook, Serve, Delicious! 2!! release bekend

Ontwikkelaar is van de kook.

Ontwikkelaar David Galindo maakt de releasedatum van Cook, Serve, Delicous! 2!! bekend. De game lanceert op 24 augustus op de pc.

Cook, Serve, Delicious! 2!! introduceert onder andere de optie om op elk moment een lokale co-op modus te activeren. Deze feature maakt het mogelijk om meerdere spelers aan de campaign van de game mee te laten doen.

Je krijgt tevens de optie om je eigen restaurant vorm te geven. Zo heb je nu de beschikking over meer dan 100 objecten. In de eerste game kon je enkel tussen zes verschillende stijlen kiezen.

Galindo laat verder op Twitter weten dat Cook, Serve, Delicious! 2!! ook naar de PlayStation 4 komt. De ontwikkelaar geeft echter aan dat hij zijn aandacht nu op de pc release van de game richt. De PlayStation 4-versie lanceert op een later moment.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties