Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Control Ultimate Edition aangekondigd

Ultieme controle.

Uitgever 505 Games laat via een trailer weten dat Control op 27 augustus een Ultimate Edition krijgt op Steam. Tot nu toe was de pc-versie enkel te spelen via de Epic Games Store. Op 10 september komt de digitale variant van de Ultimate Edition ook naar de PlayStation 4 en Xbox One. Een fysieke versie volgt eind dit jaar.

De Ultimate Edition kost 40 euro en bevat de game en alle DLC. Daarnaast komt de digitale versie van de Ultimate Edition van Control eind dit jaar ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Cover image for YouTube videoControl Ultimate Edition Announcement Trailer [ESRB]

PlayStation 4- en Xbox One-gebruikers die de Ultimate Edition aanschaffen, komen in aanmerking voor een gratis next-gen upgrade naar de PlayStation 5 of Xbox Series X. Wanneer die gratis next-gen upgrade uitkomt en onder welke omstandigheden, is momenteel niet duidelijk.

Wie vandaag dus al Control bezit, heeft pech. De standaardversie van de game krijgt volgens 505 Games immers geen upgrade naar de volgende consolegeneratie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Control

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties