Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Control krijgt PS5 en Xbox Series X re-release

Details volgen later.

Control krijgt een PlayStation 5 en Xbox Series X re-release. Dat laat ontwikkelaar Remedy Entertainment weten.

Tussen alle PlayStation 5 drukte door kondigde de ontwikkelaar de port met veel enthousiasme aan. Naast een aankondiging laat Remedy verder weten dat het binnenkort met meer informatie over de brug komt.

De next-gen port van Control maakt vermoedelijk grote sprongen op grafisch vlak. De game maakt namelijk al gebruik van ray tracing op pc, en deze technologie wordt nu ook ondersteund door de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Ondertussen kreeg Control een eerste uitbreiding met de naam The Foundation. Daarin kruipen spelers in de huid van nevenpersonage Helen Marshall oftewel het Head of Operations van het Federal Bureau of Control. Of de game de hoogespannen verwachtingen wist in te lossen, lees je in Carls Control review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties