Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Consoleversie Prison Architect krijgt Escape Mode DLC

Ontsnapt volgend jaar.

Ontwikkelaar Double Eleven laat weten dat de PlayStation 4- en Xbox One-versie van Prison Architect volgend jaar Escape Mode DLC krijgt. De nieuwe content heeft nog geen releasedatum.

In Escape Mode speel je een gevangene die uit een vooraf gebouwde gevangenis moet ontsnappen. De modus is al sinds 2015 beschikbaar op de pc, maar is niet overgezet naar de consoleversie van de game.

Double Eleven legt nu in een blogbericht uit dat de studio voortdurend naar feedback van fans luistert. Het bedrijf heeft daarom besloten om Escape Mode als betaalde DLC naar de PlayStation 4- en Xbox One-versie van Prison Architect te brengen.

Prison Architect is oorspronkelijk door Introversion Software ontwikkeld voor de pc. Onze Pirson Architect review lees je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties