Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Consoleversie Overwatch volgend weekend gratis uit te proberen

Achievements en Trophies worden uitgeschakeld.

Blizzard Entertainment maakt bekend dat je Overwatch van 9 tot en met 12 september gratis kunt uitproberen op de PlayStation 4 en de Xbox One.

Het gratis weekend geeft je de beschikking over alle maps en alle 22 heroes in de game. Je kunt tevens alle verschillende modi in Overwatch uitproberen.

Als je er na het gratis weekend voor kiest om Overwatch aan te schaffen, dan worden je Loot Boxes en je voortgang naar de volledige versie overgezet. Je kunt in de gratis periode echter geen Achievements of Trophies verdienen.

Blizzard meldt verder dat je geen PlayStation Plus nodig hebt om Overwatch gedurende de gratis periode te spelen. Xbox One-gebruikers hebben wel een Xbox Live Gold-abonnement nodig.

Overwatch is eind mei uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Yvo zijn Overwatch review lees je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties