Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Consoleversie Metal Gear Online nu beschikbaar

Pc-versie lanceert begin volgend jaar.

Uitgever Konami maakt bekend dat Metal Gear Online nu gratis te downloaden is op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De pc-versie van de game komt in januari 2016 uit.

Metal Gear Online is de competitieve onlinemodus van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Konami onthulde onlangs een aantal details over Metal Gear Online. Zo bevat de game meerdere missies, waaronder Bounty Hunter, Cloak and Dagger en Comm Control. Deze zijn te te spelen als drie verschillende klassen: de Scout, Enforcer en Infiltrator.

Konami laat via Twitter weten dat Metal Gear Online gedurende de hele dag lanceert. De ontwikkelaar kan niet met zekerheid zeggen wanneer de game in een specifieke regio beschikbaar is.

Metal Gear Solid 5 krijgt vandaag ook een grote update. Deze voegt onder andere een 'FOB verzekering' -microtransactie aan The Phantom Pain toe.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties