Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Conker's Big Reunion krijgt eerste gameplaytrailer

Is onderdeel van Project Spark.

Microsoft brengt een nieuwe trailer uit voor Conker's Big Reunion, een episodische avonturengame die binnen bouwgame Project Spark wordt uitgebracht.

De Conker-reeks is het product van Donkey Kong-ontwikkelaar Rare. De serie wordt gekenmerkt door de vaak grove humor van hoofdpersoon Conker. In 2001 brengt Rare Conker's Bad Fur Day uit voor de Nintendo 64. In 2005 volgt Conker: Live & Reloaded voor de Xbox.

Je hebt Project Spark nodig om Conker's Big Reunion te kunnen spelen. De software is gratis te downloaden op de Xbox One of op een pc met Windows 8.1. Conker's Big Reunion is een in-game aankoop die 4,99 dollar kost.

Microsoft biedt daarnaast ook de mogelijkheid aan om je eigen Conker-game te bouwen. Zo kan je het Conker Creation Pack kopen voor 9,99 dollar. Dit pakket bevat 350 unieke assets.

De eerste aflevering van Conker's Big Reunion is vanaf 23 april verkrijgbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties