Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Conflict update The Division komt volgende week uit

Tijd om wat Conflict te introduceren.

Update 1.2: Conflict voor Tom Clancy's The Division komt op 24 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De update voegt de nieuwe Clear Sky Incursion toe. Hier vechten spelers tegen de Rikers, die een anti-air raketbasis hebben overgenomen. Je doel is om het luchtruim weer veilig te maken en om gestolen Supply Drops terug te vorderen.

De gratis update voegt ook High-Value Targets (HVT) toe. Deze unieke doelen moeten binnen een bepaald tijdslimiet worden gedood. Je hebt ook maar één kans om dit te doen. Je basis krijgt een HVT officer die je vertelt waar de targets zijn en wat de aanbevolen Gear Score is.

In de Dark Zone wordt het nu mogelijk voor Agents om de loot van een ander te kapen terwijl deze aan de Extraction Rope hangt. Tot slot worden er nieuwe Gear Sets toegevoegd. Ubisoft laat in een trailer de belangrijkste toevoegingen zien.

Ubisoft blijft werken aan Tom Clancy's The Division. Zo is vorige maand de exploit in de Falcon Lost Incursion opgelost.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties