Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Concept nieuwe The Witcher-game ligt klaar

Gooi wat geld naar een andere Witcher.

Ontwikkelaar CD Projekt Red werkt momenteel aan een nieuwe titel in de The Witcher-serie. Dat maakt CEO Adam Kiciński bekend in een interview met onze Poolse collega's.

In het interview laat Kiciński weten dat het niet over The Witcher 4 gaat, maar dat het een losstaande game in hetzelfde universum is. Momenteel ligt er een relatief duidelijk concept op tafel, ook is er door de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 voorlopig nog weinig tijd voor.

Na de release van Cyberpunk 2077 schuift de productie van de nieuwe Witcher-titel door naar een volwaardig team. Twee andere teams gaan intussen aan de slag met de Cyberpunk 2077 multiplayer en eventuele uitbreidingen voor die game.

Die futuristische titel stond oorspronkelijk gepland voor april, maar volgens CD Project er is meer tijd nodig. Daarom is de Cyberpunk 2077 release uitgesteld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

The Witcher 3: Complete Edition

Nintendo Switch

See 1 more

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties