Skip to main content

Conan Exiles release bekend

Crom is sterk!

Funcom maakt de Conan Exiles release bekend. De game komt op 8 mei 2018 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Conan Exiles is reeds als Early Access-titel beschikbaar op Steam en het Xbox Game Preview-programma.

Bekijk op YouTube

De pc-versie gaat 39,99 euro kosten. Tot 8 mei kun je echter nog de pc Early Access-versie voor 29,99 euro aanschaffen. Voor de console-versie betaal je vanaf volgende week 49,99 dollar, dat naar verwachting voor ons op hetzelfde bedrag in euro's neerkomt.

Tot dusver is de game enkel digitaal beschikbaar. Iedereen die de fysieke versie van de volledige game vooraf bestelt, krijgt echter Conan's Atlantean Sword als in-game wapen. De digitale versie bevat Conan's Royal Armor als pre-order bonus.

Daarnaast is er ook een Conan Exiles Collector's Edition aangekondigd. Die uitgave bevat onder andere een artbook, comic, digitale pen-and-paper RPG regelboek, de soundtrack een een beeldje van Conan zelf.

Onlangs is The Frozen North DLC gratis aan Conan Exiles toegevoegd. Eerder raakte bekend dat Conan Exiles een regioblokkade krijgt.

Read this next