Skip to main content

Complete GTA-collectie aan €9,99

Crimineel goeie deal.

De Steam weekend-deals mogen dan niet zo berucht zijn als de GTA-games, dit weekend worden beide gecombineerd in een aanbod dat je niet kan weigeren tenzij je al zowat iedere GTA-game in huis hebt. Enkel dit weekend kan je namelijk de volledige reeks -uitgezonderd uitbreidingen als GTA: London of spin-offs zoals Liberty City Stories en Vice City Stories- van GTA I tot en met GTA: Episode from Liberty City op de kop tikken voor net geen €10.

Inbegrepen zijn GTA I, GTA II, GTA III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, GTA IV en GTA: Episodes from Liberty City. Even rekenen leert ons dat dat minder dan €2 per game is. Geen slechte prijs voor één van de bekendste en meestbesproken game-franchises ooit.

Hiermee viert ook Steam dat GTA III tien jaar geleden op de wereld werd losgelaten en de gamessector ontegensprekelijk beïnvloedde als de eerste grote 3D-game waarin spelers hun eigen gangetje konden gaaan die bovendien door z'n realistische ondertoon in de loop der jaren ook heel wat ophef zou veroorzaken. GTA III was een fenomeen en is nog steeds één van de weinige games die op z'n ééntje een hele generatie gamers en ontwikkelaars wist te beïnvloeden.

Geïnteresseerden hebben tot maandagochtend de tijd om gebruik te maken van dit aanbod.

Rockstar zelf organiseert dan weer een Social Club multiplayer event op PS3 tussen 23 en 2 uur vannacht. Tenandere geven ze ook mooie prijzen weg zoals t-shirts, koffiemokken en Claude-figuurtjes. Meer info daarover vind je hier.

Is het echt al tien jaar geleden?

Read this next