Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Company of Heroes release voor smartphone bekend

Mobiele brigade.

Ontwikkelaar Feral Interactiv heeft de releasedatum van Company of Heroes voor smartphones bekendgemaakt. De game is vanaf 10 september verkrijgbaar.

De mobiele versie van de game is sinds vorige week al op de iPad speelbaar, maar maakt nu ook de overstap naar de iPhone en Android-smartphones. Als je de iPad-versie al gekocht hebt, krijg je de iPhone-versie gratis.

Company of Heroes is vanaf 10 september via de Apple App Store en Google Play Store te downloaden, en kost 14,99 euro. In de app stores staat eveneens welke smartphones en OS-versies compatibel zijn.

Company of Heroes is een RTS uit 2006 met als setting de Tweede Wereldoorlog. De game wordt geport door Feral Interactiv en dus niet Relic Entertainment zelf, dat momenteel aan Age of Empires 4 werkt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties