Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Company of Heroes: Campaign Edition aangekondigd voor Mac

Bevat alle singleplayer missies van originele game en uitbreidingen.

Uitgever Aspyr Media heeft aangekondigd dat ze een versie van Company of Heroes gaan uitbrengen voor Mac. Het gaat om een Campaign Edition die enkel de singleplayer missies van de Company of Heroes-games zal bevatten. De game beperkt zich echter niet tot enkel de originele Company of Heroes maar bevat ook de missies uit Opposing Fronts en Tales of Valor.

De Campaign Edition zal ongeveer vijftig dollar kosten wanneer deze uitgebracht wordt op 1 maart. Wie de game nu al voorbesteld krijgt vijf dollar korting.

Company of Heroes werd oorspronkelijk uitgebracht in 2006 en is een verdomd goede game dus voor Mac-gamers is dit een mooie kans.

Dit is niet de eerste keer dat Aspyr Media een dergelijke singleplayer-only game uitbrengt. Eerder brachten ze al een Campaign Edition uit van id Software's Rage.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties