Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Companion app voor Thief aangekondigd

Maar niet stiekem stelen, hm?

Uitgever Square Enix kondigt een companion app aan voor de aanstaande Thief-game. Deze is in ontwikkeling bij het team dat eerder verantwoordelijk was voor Deus Ex: Human Revolution en binnenkort ook Thief zelf, Eidos Montreal.

Later deze maand verschijnt een gratis versie, waarin onder meer nieuws, trailers, screenshots en achtergrondinformatie over het verhaal zijn te vinden. Bij de lancering van de game komt een betaalde versie uit voor €2,69.

Hierin kun je bijvoorbeeld in-game statistieken en gestolen voorwerpen bijhouden, de interactieve kaarten gebruiken van Prima Games of de Wiki-encyclopedie lezen van IGN. Ook kun je er de eerste twee uitgaves van de digitale Thief comics op lezen dankzij een samenwerking met Dark Horse Comics.

Thief komt op 28 februari uit voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De companion app komt uit voor iOS en Android. Met online retailer Bol.com is een exclusieve pre-order actie gestart. Bij de game krijg je dan de companion app gratis, samen met de soundtrack en de extra Bank Heist-missie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties