Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Command & Conquer Remastered Collection releasedatum bekend

Nostalgische oorlogsvoering.

Electronic Arts maakt de releasedatum van de Command & Conquer Remastered Collection bekend. Vanaf 5 juni is de collectie beschikbaar voor de pc via Steam en Origin. Ook wie een Origin Access Premier-abonnement heeft, krijgt toegang tot de game.

De Command & Conquer Remastered Collection bevat gemoderniseerde versies van Command & Conquer: Tiberian Dawn en Command & Conquer: Red Alert. Ook uitbreidingen Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath maken deel uit van de collectie. De remaster is in handen van Petroglyph, een studio die is opgericht door enkele voormalige medewerkers van Westwood Studio.

De Remastered Collection bevat onder andere ondersteuning voor 4K-resoluties, een verbeterde UI en een vernieuwde soundtrack. Ook de originele FMV-filmpjes zijn deze keer te bewonderen in een hogere resolutie. Ten slotte krijgt de nieuwe versie van Tiberian Dawn een skirmish mode.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties