Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Codemasters kondigt F1 2016 aan

Max mag mee op de cover.

Codemasters laat weten dat de release van F1 2016 deze zomer plaatsvindt. De nieuwste game in de formule 1-reeks komt naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De Career Mode ontbrak in 2015, maar is in F1 2016 weer aanwezig. Volgens de uitgever wordt het tevens de meest uitgebreide Career Mode ooit in een formule 1 game. Daarnaast zijn ook de Safety Cars weer terug.

Bovendien introduceert F1 2016 de Virtual Safety Car, die vorig seizoen in de echte formule 1 zijn intrede maakte. Dit seizoen maakt tevens het stratencircuit van Baku in Azerbeidzjan zijn F1 debuut. Deze track is ook in de game aanwezig.

Voor het eerst wordt het mogelijk om je voertuig te upgraden. Dit doe je door Research en Development punten uit te geven. Deze kun je verdienen tijdens de vrije trainingen in een race weekend.

Onlangs bracht Codemasters zijn rally game naar de PlayStation 4 en de Xbox One. Carl zijn Dirt Rally review lees je op de site.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties