Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Code Vein multiplayer details en personages onthuld

Bloedbroeders.

Het Japanse gamesblad Famitsu onthult hoe de multiplayer van Code Vein in zijn werk gaat. Verder zijn twee nieuwe personages onthuld: Karen en Chris Silva.

Zodra je 'aan bepaalde voorwaarden voldoet', kun je op hulpsignalen van anderen reageren en ze helpen bij het doorkruisen van een dungeon. Communicatie middels een toetsenbord is waarschijnlijk niet mogelijk. Wel zijn er gebaren en bepaalde zinnen om emoties over te brengen.

Je 'buddy' in Code Vein blijft bestaan als je een andere speler oproept. Zodra je buddy een item in de game gebruikt, wordt het effect van dat item op beide menselijke spelers toegepast.

Over de nieuwe personages wordt verder weinig onthuld. Karen is de oudere zus van Louis en werkt aan het Q.U.E.E.N.-project Chris Silva is dan weer een proefkonijn van datzelfde project.

In Code Vein speel je een vampier met bovennatuurlijke krachten. De actie RPG lanceert dit jaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bandai Namco kondigde Code Vein vorig jaar aan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties