Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"CoD multiplayer wordt nooit betalend"

Erewoord.

Heb je dat goed gehoord?

Activision heeft een middel gezocht om voor eens en altijd een einde te maken aan de geruchten over betalende CoD multiplayer subscripties. Dit deden ze door IndustryGames te zeggen dat het bedrijf absoluut nooit geld zal vragen om de shooter online te spelen.

"Zullen geld beginnen vragen voor multiplayer? Het antwoord is nee," zei CEO Eric Hirshberg.

"De ervaring die je hebt uit de doos - verbinden met de online community om Call of Duty te spelen is absoluut integraal voor de ervaring en we zullen daar nooit een extra betaling voor vragen. Het is niet iets dat we financieel zullen proberen uitbuiten; het is deel van het pakket."

De man voegde nog toe: "Niets wat wij of iemand anders probeert zal werken als het geen enorme waarde heeft voor mensen en een enorme waarde zal toevoegen aan de game-ervaring. Hij kijkt waarschijnlijk naar de meta-trends in de wereld en in cultuur over online diensten - en nieuwe manieren waarop verzilverd zou kunnen worden van Netflix naar cloud-based computing.

"Dus er zullen zeker heel wat gedragsveranderingen tegenover langlopende online relaties gebeuren... Maar op het einde van de dag, al wat ik probeer over te brengen is dat ik ondubbelzinnig kan zeggen dat we nooit extra geld zullen vragen voor de multiplayer."

Punt.

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties