Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone Akimbo - Hoe je de Snake Shot Akimbo loadout voor de .357 revolver krijgt

Alles wat je over de Snake Shot Akimbo loadout moet weten.

Call of Duty: Modern Warfare heeft een perk die je twee pistols laat gebruiken, waarmee je dus in de multiplayer en Warzone kunt domineren.

Op het moment van schrijven is de Akimbo perk met twee .357 revolvers een ijzersterke combinatie. Met de juiste attachments verander je de revolvers in twee mini shotguns.

In deze gids lees je hoe je de Akimbo perk krijgt en in een Snake Shot loadout verandert.

Op deze pagina:

Akimbo uitgelegd - Wat het is, hoe je het gebruikt en waarom spelers de Snake Shot loadout gebruiken

Akimbo is een van de vijf mogelijke attachments die je op een handgun kunt zetten. Met de perk houd je nu in beide handen een pistol.

De Akimbo perk is in de normale multiplayer van Modern Warfare vooral in kleine mappen berucht. In combinatie met de juiste pistol en attachments zie je de perk echter ook steeds meer in de battle royale modus Warzone.

De Snake Shot Akimbo loadout voor de .357 is op dit moment de meest populaire Akimbo loadout. Daarmee verander je de revolver in een shotgun voor op de lange afstand, terwijl je dual-wielding tegenspelers van dichtbij in een of twee schoten vloert.

De meeste spelers switchen naar de Snake Shot Akimbo loadout wanneer ze zich in gebouwen bevinden of juist tijdens de laatste cirkels wanneer langeafstandswapens minder nut hebben.

Hier is de beste Snake Shot Akimo loadout voor de .357 revolver:

 • Barrel - .357 Long
 • Laser - 5mW Laser
 • Trigger Action - Match Grade Trigger
 • Ammunition - Snake Shot
 • Perk - Akimbo

De Snake Shot rounds verhogen de damage van de revolver zodat één of twee schoten voldoende is om iemand te downen. De long barrel vergroot het bereik van de handguns en compenseert daarmee de kleinere range van de Snake Shot kogels. De laser zorgt voor een accuratere hipfire, wat nodig is aangezien je met de Akimbo perk geen ADS hebt. De Match Made Trigger attachment verhoogt je fire rate zodat je sneller dan je eigen schaduw schiet.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Hoe je Akimbo handguns in Call of Duty: Warzone en Modern Warfare krijgt

Om de Akimbo attachment voor een handgun te unlocken moet je eerst een challenge in de Modern Warfare multiplayer voltooien. Er zijn verschillende challenges die je bij de Gunsmith in het perk slot vindt. Eenmaal ontgrendeld, selecteer je de Akimbo perk en maak je binnen no time gewapend met twee handguns het leven van tegenspelers zuur.

Hieronder vind je alle challenges die je moet voltooien voordat je de Akimbo perk vrijspeelt:

 • X16: 3 kills in 5 verschillende matches met de Sleight of Hand perk.
 • 1911: 3 kills in 5 verschillende matches met de Mo'Money perk.
 • .357: 3 kills in 5 verschillende matches met de Recon perk.
 • M19: 3 kills in 5 verschillende matches met de Frangible - Wounding perk.
 • .50 GS: 3 kills in 5 verschillende matches met de FMJ perk.
 • Renetti: 3 kills in 5 verschillende matches met de Mo' Money perk.

De .357 Akimbo challenge is vrij simpel, maar is wel langdradig wanneer je weinig met de revolver gespeeld hebt.

Je speelt de Akimbo perk vrij wanneer je in vijf verschillende matches drie of meer kills met de .357 gemaakt hebt. Als extra voorwaarde moet je wel de Recon perk als attachment hebben. Die unlock je door je .357 naar level 34 te grinden.

Het kost dus de nodige tijd, maar voor fanatieke Warzone-spelers is het uiteindelijk wel de moeite waard. De snelste manier om de revolver te levelen, is een XP boost te gebruiken en je in de multiplayer in de Shoot the Ship playlist te begeven. In de relatief kleine maps loop je al snel iemand tegen het lijf en kun je dus meer kills maken.

Om de Snake Shot Akimbo loadout in Warzone te krijgen, moet je het uit een loadout supply crate halen. Deze worden gedurende de game in de maps gedropt of kun je in de shop kopen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties