Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayermaps gelekt

Onbevestigd, maar waarschijnlijk echt.

Ergernis alom op het hoofdkwartier van Activision, want op het net verschenen vandaag screenshots van de zestien multiplayermaps die Modern Warfare 3 bevat. Dit terwijl de game officieel pas op 8 november zijn geheimen zal prijsgeven.

De screenshots tonen telkens de lay-out en de naam van de maps. Op sommige foto's zijn ook flarden duitstalige tekst te zien, wat doet vermoeden dat ze op een Duits persevenement genomen werden. Het zou gaan om de PS3 versie van het spel.

De echtheid van de foto's wilde Activision niet bevestigen. Toch mogen we er redelijk zeker van zijn dat dit 'the real stuff' is. Meerdere bronnen die al op enkele maps aan de slag konden bevestigden immers dat minstens een deel van de foto's hier onder echt zijn.

Eerder werd ook al bekend dat een PC-versie van het spel gestolen is door een werknemer van een Californische distributeur. Deze versie is, hoewel op de 'gespecialiseerde' sites ruim beschikbaar, niet speelbaar doordat Modern Warfare 3 met Steamworks is beveiligd.

Over de auteur
Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties