Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Co-op shooter The Anacrusis aangekondigd

Humor en aliens.

Ontwikkelaar Stray Bombay heeft tijdens Summer Game Fest 2021 zijn eerste game The Anacrusis aangekondigd. Dat is een co-op shooter waarin vier spelers het opnemen tegen hordes aliens. De game komt later dit jaar uit voor pc en Xbox Series X/S.

De game doet sterk denken aan gelijkaardige titels zoals Left 4 Dead. Om de aliens te verslaan beschik je over tal van wapens en speciale items. Net zoals in Left 4 Dead zijn er ook speciale aliens die je het leven zuur maken.

Op pc komt de game naar Steam en de Epic Games Store. Zowel op pc als Xbox kun je de game van bij de release ook spelen via Xbox Game Pass.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Anacrusis

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties