Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Co-op racegame Trailblazers release bekend

UPDATE: nieuwe releasedata.

UPDATE: Supergonk heeft nieuwe releasedata voor racegame Trailblazers onthuld. De game lanceert op 8 mei op de pc en de PlayStation 4. De Xbox One-versie komt op 9 mei uit en de Nintendo Switch-versie is uitgesteld tot juni.


Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Supergonk maakt de co-op racegame Trailblazers release bekend. De game komt op 8 mei op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox one uit.

De game is een combinatie van WipEout en Splatoon. Tijdens het racen laat je verf op de baan achter die je co-op partner sneller laat gaan. Je neemt het in drie teams van twee tegen elkaar op en probeert daarbij constant de banen van je tegenstanders onderbreken.

Aan het einde van een race krijg je niet alleen punten voor wie de snelste is, maar ook wie het meeste verf op de baan heeft achtergelaten. Samenwerken is daarbij essentieel, omdat iedere coureur unieke vaardigheden heeft die het racen of verven complimenteren.

De game ondersteunt splitscreen en bevat zowel lokale als online multiplayer. Daarnaast biedt het cross-play aan tussen verschillende platformen. Er is ook een singleplayer campaign waarin je uiteenlopende objectieven moet vervullen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties